Edicions artesanals

De fet, la meva il·lusió més íntima amb tot plegat és fer edicions artesanals súper a mida, tant meves com per a altres.

De moment sembla que el que m’arriba més són receptaris. Alguns estan encara en procés. Però aquí mostro el primer que vaig fer, amb molta il·lusió i alegria, i per a una persona molt especial.

Aquesta és la primera edició que vam fer amb la Judit del receptari per al seu curs de cuina a l'Àgape, a Vic.

La seva idea era que les receptes no estiguessin lligades, per així poder tenir al mostrador de la cuina només la que necessites, i no embrutar la resta.

Així doncs, vaig idear unes fitxes per ser guardades en una capsa. La capsa és reaprofitada, d'uns torrons d'una prestigiosa pastisseria de Barcelona.

Aquestes són les fitxes amb les receptes, que vam dissenyar juntament amb la Fina, de Pla-Valldaura Disseny.

Estan estructurades segons quatre tipus de plats: 0 per als genèrics, 1 per als primers plats, 2 per als segons plats i 3 per a les postres.

Els lloms estan pintats segons aquests quatre tipus de plats.

Ja n'hem fet quatre edicions.

Aquesta és l'última, i en cada edició ens anem superant i anem afinant detalls.

En aquesta ja hi hem inclòs una breu presentació i l'índex. A la primera ja hi vam posar una bibliografia i els crèdits.

T'agrada com ha quedat? T'agradaria que fem el teu receptari? O alguna altra edició artesanal?

Contacta'm quan vulguis i en parlem!